Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Cum sa-ti hranesti demonii

      Cum sa-ti hranesti demonii

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Durată:
      8:17 ore
      Lectura:
      Gabriela Bobes
      Data publicării:
      2018
      Număr discuri:
      2
      Suport:
      CD MP3
      Cod de bare:
      9786069132906
      Descriere

      „În Cum să-ți hrănești demonii, Tsultrim Allione a realizat o ispravă remarcabilă în privința tălmăcirii culturale și a oferit lumii occidentale o nouă comoară. A urmat o străveche linie a practicii, măreață și relativ necunoscută, și a interpretat-o într-o formulă modernă accesibilă, fără să îi compromită esența sau să îi piardă din tărie. Nevoia de a ne transforma demonii este universală. Cu toții suferim uneori din cauza demonilor personali, fie că sunt cei ai confuziei, furiei, urii de sine, traumei, dorinței sau pierderii. Laolaltă, forța acestor demoni creează o suferință enormă pe pământ, incluzând aici un război continuu, rasism, distrugerea mediului, foametea și boala larg răspândite inutil.”

      - Jack Kornfield, Centrul de meditație Spirit Rock

      „Tsultrim ne arată cum ar putea fi viața fără zbucium, fără să ne urâm pentru propriile greșeli și probleme. Ceea ce ar trebui să facem este să ne raportăm la aceste provocări într-un mod conștient. Tsultrim Allione oferă un ghid practic și clar pentru transformare personală.”

      - Sharon Salzberg, autoare a volumului Lovingkindness (Bunătatea iubitoare)

      „Tsultrim Allione a făcut o treabă excelentă în ceea ce privește prelucrarea unor metode vechi și fascinante pentru a vindeca problemele emoționale moderne. ”

      - Daniel Goleman, autor al volumului Emotional Intelligence (Inteligența emoțională)

      Tsultrim Allione, masterand în științe umaniste, a crescut în New England și studiază budismul tibetan din 1967. A fost una dintre primele americance primite în rândul călugărițelor budiste. Ceremonia a avut loc în 1970 și a fost făcută de al șaisprezecelea Karmapa, Rangjung Ringpe Dorje, care a recunoscut-o într-o mulțime, pe când avea 22 de ani. După ce a făcut-o călugăriță, în Bodhgaya, India, a prezis că va face bine multor ființe.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.