Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Donna Alba

      Donna Alba

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Durată:
      16:16 ore
      Lectura:
      Ionut Dragu
      Data publicării:
      2018
      Număr discuri:
      2
      Suport:
      CD MP3
      Cod de bare:
      9786069133293
      Descriere

      După publicarea sub formă de audiobook a nuvelelor „Vedenia”, „Urâtul” și „La Grandiflora”, „Donna Alba” este la prima sa apariție integrală în format audio pe suport CD.


      Titlul te poate duce cu gândul la o poveste mediteraneeană. Intriga complexă a romanului te atrage în cele din urmă în mrejele stării obsesive a scriituri lui Gib Mihăescu. Este Donna Alba un ideal feminin? O femeie fatală?

      „Privirile mele au îmbrățișat tot timpul cea mai mare frumusețe pe care am văzut-o în viața mea, singura căreia i-am rămas credincios ani întregi în taina gândului meu, din clipa când văzând-o înaintând pe stradă, cu maiestatea cu care înainta acum câteva clipe încoace am amețit ca de o lumină prea tare a soarelui, și două cărți enorme pe care le aveam în mână , pentru că mă aflam în fața unei școli unde trebuia să trec un examen, au căzut cu zgomot la picioarele ei, ca cel mai sincer şi desăvârșit omagiu.” - Mihai Aspru, fragment din carte

      Gib Mihăescu, prozator, romancier și dramaturg român interbelic, este autorul volumelor de nuvele Grandiflora și Vedenia și al câtorva romane de analiză psihologică a unor stări obsesive, îndeosebi erotice: „Rusoaica”, „Brațul Andromedei”, „Femeia de ciocolată”, „Donna Alba”. Gib Mihăescu se numără printre cei mai importanți nuveliști și romancieri ai literaturii române.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.