Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Fata de la Savoy

      Fata de la Savoy

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Durată:
      14:04 ore
      Lectura:
      Gabriela Bobes
      Data publicării:
      2019
      Număr discuri:
      2
      Suport:
      CD MP3
      Cod de bare:
      9786069134672
      Descriere

      Fata de la Savoy este un audiobook de ficțiune istorică cu o acțiune complexă ce se derulează pe patru planuri diferite, din trecut și prezent. Povestea urmărește pe de o parte prezentul protagonistei Dolly, o fată venită din provincie la Londra unde muncește ca menajeră într-un hotel pentru a-și câștiga existența, dar care visează măreț să devină dansatoare asemenea idolului ei Loretta May.

      Pe de altă parte, este redată povestea de dragoste din trecut dintre Dorothy Lane și Teddy, care și-a pierdut memoria în război, sub forma corespondenței dintre aceștia. Audiobookul ne introduce totodată în viața boemă a Londrei interbelice, animată de concerte de jazz și spectacole de cabaret, în care Loretta May, pe numele ei adevărat Virginia Clements, este o divă în plină glorie, însă gloria ei este una cât se poate de amară din cauza bolii necruțătoare de care suferă. Un joc al destinului face ca Dolly și Loretta May să se întâlnească prin intermediul fratelui artistei, Peregrine Clements și astfel va începe „zborul” lui Dolly spre strălucitoarea lume a gloriei.

      Un alt plan al acțiunii surprinde lumea emblematicului hotel londonez Savoy, cu toate vedetele care-i trec pragul, cu toate relațiile care se construiesc aici între cameristele visând să devină artiste și șefa lor severă Kathleen O’Hara sau cu recrutorul de talente de la Hollywood, Lawrence Snyder care le intimidează pe fete tocmai pentru că deține această putere de a transforma o necunoscută într-o posibilă stea. Gladys, Sissy, Mildred și mai târziu și Clover, cea mai bună prietenă a lui Dolly, fiecare dintre ele ascunde o poveste de viață dureroasă, și fiecare dintre ele este o așa zisă „fată de galerie” care visează să devină în viitor ceva mai mult decât este în momentul de față. În așteptarea gloriei însă, se distrează probând pantofii de lux ai clientelor bogate și complotează la diverse intrigi care pot să le faciliteze accesul spre celebritate.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.