Vinificaţie Strugurii au fost recoltați manual, desciorchinați și lăsați la criomacerare în cisterne din inox pentru 48 de ore. Mustul rezultat după scurgerepresare a fost limpezit gravitațional. Fermentația controlată s-a desfășurat la o temperatură de 16- 18˚C. După perfectarea fermentației alcoolice, vinul a fost ținut pe sediment fin, în butoaie din lemn de stejar francez, timp de 9 luni, pentru un plus de complexitate și extracție aromatică.
Note de degustare Un Chardonnay caracterizat prin eleganță și complexitate, în care aromele exotice sunt completate de savoarea onctuos-vanilată a stejarului francez. Finalul este intens și citric, păstrând o senzație prelungă de prospețime. Aspect: Galben verzui. Miros: Note intense de fructe tropicale și citrice, învăluite de o nuanță de vanilie și unt generată de maturarea în butoaie din stejar francez. Gust: Un vin corpolent, complex, bine echilibrat de o aciditate plăcută.
Servire La 10-12°C, alături de preparate din carne de curcan sau rață, pește ori fructe de mare însoțite de sosuri mai grase.