Acest vin mineral a fost creat din struguri ajunsi la maturitate deplina, dupa acumularea în mod natural a unui conținut generos de zahar. Strugurii au fost sortati manual, apoi au urmat calea catre obtinerea mustului prin presare usoara.
Sauvignonul Blac, servit in paharul potrivit, reda culoarea dogoritoare a soarelui printre randurile vitei de vie de pe Dealul Tiganului.
Note de degustare:
Cu o culoare galben pai verzui cu usoare reflexii aurii, este un vin mineral avand arome florale intense de fructul pasiunii, citrice si flori de soc
Acest vin corpolent cu aciditate proaspata, cu gust deosebit, fructuos și floral ne ofera o tusa discreta de arome tropicale și un final foarte lung și bogat în acelasi timp.
Direct si prietenos, un vin amical, bun pentru orice ocazie.
Recomandări Culinare:
Este partenerul ideal pentru preparate precum dorada la cuptor sau chifteluțe de pui sau de curcan in sos de smantana. Se potriveste foarte bine cu fructele de mare, branzeturile rafinate usor sarate, cu slatele su sos Pesto, cu mancare asiatica sau paste cu sos alb.
Pentru o experienta gustativa deplina, recomandam servirea vinului la o temperatură de 8 – 12°C.
Caracteristici:
Culoare: Galben verzui
Aspect: Galben verzui cu usoare reflexii aurii.
Miros: Aroma de grapefruit copt, arome florale intense
Gust: Plin, persisten, generos, fructat ai tonic se mentine intr-un post-gust de lunga durata, dominat de arome tropicale intense de fructul pasiunii si citrice.