Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Vin alb - Sapient, Licorna Winehouse, sec, 2018

      Vin alb - Sapient, Licorna Winehouse, sec, 2018

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Tip Produs:
      Vin
      Culoare:
      Alb
      Soi:
      Feteasca Regala, Sauvignon Blanc, Pinot Gris
      Tip:
      An:
      2018
      Capacitate:
      750 ml
      Vol Alcool:
      12.5 %
      Țara de origine:
      Romania
      Regiune:
      Dealu Mare
      Cod de bare:
      6426034600933
      Descriere

      Vinurile din gama Sapient au pornit de la emoția sărbătoririi celor cinci ani de Licorna Winehouse și “cupajează” atingerea naturii, perfecționarea stilului de lucru și viziunea particulară asupra a ceea ce înseamnă un amestec de vinuri din soiuri românești cu soiuri internaționale. Sunt vinuri complexe, ce aduc în fața degustătorului imaginea clară a terroirului din Dealu Mare. La domeniul Licorna Winehouse cu atenție sporită, profesionalism, și cu timpul alături, construim VINUL care să conțină razele soarelui, picăturile ploii și căldura pământului. Licorna sau inorogul, ca animal mitologic, posedă puteri miraculoase: vindecă bolile, curăță răul și dă viață. Dacă Licorna nu a fost văzută niciodată, vinul care-i poartă numele poate fi descoperit aici și, întâmplător sau nu, are aceleași calități.

      Sapient Alb este un vin ce se remarcă prin note florale de narcise, tei, faguri de miere, note de ciocolată albă, parfum de nucă de cocos, precum și arome ușoare de condimente lemnoase: scorțișoară, cuișoare, cardamom. Gustul este unul plin, echilibrat, onctuos, mineral și citric, iar postgustul intenst și cu o persistență ridicată surprinde cu notele bogate de citrice.Un cupaj alb creat din Fetească Regală, Sauvignon Blanc și Pinot Gris.

      Acest vin se va asocia culinar cu brânzeturi cu mucegai alb, preparate din pește gras, carne albă cu sosuri albe.

      Temperatura recomandata de servire este de 8 – 10 grade Celsius.



      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.