Primul este vinul fanion, o expresie a pasiunii și dedicării noastre, este vinul gândit ca o recompensă pentru că toți suntem primii în ochii și în inima cuiva și nimic nu ne-ar bucura mai tare decât să vă placă.
Îți mai amintești răcoarea ploilor de vară, mirosul trandafirilor în floare sau cel al busuiocului uscat la grindă? Îți mai amintești gustul cireșelor zemoase de Mai sau pe cel al frăguței de pădure? Te toate acestea am încercat sa le aducem cu ocazia noului vin rose Primul. Asociereca dintre Busuioaca neaoșă și Pinot Noir fac din acest vin rose o călătorie a simțurilor prin tot ceea ce inseamna vară. Totuși născut într-o zona răcoroasă a României, la Huși, aduce în pahar prospețime, eleganță și echilibru între aromele bine definite, aciditate si corp.
Avantajul în a construi proiectul Desprevin.ro este că ajungem să cunoaștem multe dintre cele mai bune crame din România. Și când spunem cunoaștem ne referim dincolo de ceea ce găsesc consumatorii în sticle - gustăm sute de probe de tanc și baric, zeci de proiecte în derulare sau abandonate, încercări și teste - cam tot ce e mai frumos într-o cramă.
Așa s-a născut ideea de Primul - un vin itinerant ce în fiecare an va fi făcut cu crama care ne-a impresionat cel mai tare, un cupaj unic și irepetabil ca orice experiență care contează cu adevărat.
Primul este vinul fanion, o expresie a pasiunii și dedicării noastre, este vinul gândit ca o recompensă pentru că toți suntem primii în ochii și în inima cuiva și nimic nu ne-ar bucura mai tare decât să vă placă.
- Temperatură de servire: 6-10°C
- Asocieri Gastronomice: ca aperitiv (sau fără mânacare) sau lângă pește, fructe de mare, brânzeturi proaspete sau preparate pe bază de carne de pui sau curcan