Acest vin a fost creat fără a folosi tehnologie oenologică, fiind fermentat direct în tonneaux-uri deschise și apoi lăsat la măturat timp de 16 luni. Eleganța notelor fructate este însoțită de senzația catifelată a lemnului de stejar, conducându-ne într-o călătorie senzorială complexă. Este un vin care ne oferă o multitudine de emoții.
În total s-au produs 2200 de sticle de vin.
MIROS
Fructat – mure, coacăze negre, prune, vișine
Condimentat – ienibahar, cuișoare
Altele – lemn, cedar, tutun fin
GUST
Fructat – mure, prune uscate, vișine, cireșe amare, zmeură neagră
Altele – ciocolată, gem de mure
Aciditate – mare
Taninuri – ferme
Corp – corpolent
Postgust – lung
ASOCIERE CU MÂNCAREA
Brânzeturi tari (Gouda, Cheddar, Roquefort)
Friptură de miel, vită
Costițe de porc la grătar, burger
Lasagna, vânătă cu brânză, paste cu carne
Mâncăruri picante, preparate mexicane.
RECOMANDĂRI DE SERVIRE
Temperatura de servire – 16 – 180C