Vin roșu nealcoolic Cabernet Sauvignon este fabricat din struguri Cabernet Sauvignon cultivate în zona de sud a Moldovei. Culoarea vinului este roșu-granat cu nuanțe violete. Vinul are un gust neted, rotund, caracterizat prin prospețime și echilibru. Conține tanini expresivi, structurați. Aroma bogată a vinului este dezvăluită de fructe roșii coapte, minerale și condimente. Traseul are o notă plăcută de prune. Vinul se servește cu mâncăruri din carne, vânat și bucăți de brânză. Se recomandă să se servească la o temperatură de + 10 °С… + 12 °С.
Particularitatea vinului nealcoolic Casa Petru este că combină toate proprietățile benefice ale vinului, inclusiv bogăția: antioxidanți, polifenoli, acizi minerali, oligoelemente și vitamine, dar nu conține alcool. Procesul de fabricație diferă de tehnologia de creare a vinurilor obișnuite doar prin faptul că, în etapa finală, alcoolul este extras folosind o temperatură scăzută într-un vid profund. Această tehnologie permite păstrarea tuturor proprietăților organoleptice originale din vin.
Vinul Casa Petru este o alternativă excelentă la un produs tradițional pentru adepții unui stil de viață sănătos, femeile însărcinate și multe altele care, din diverse motive, nu beau băuturi alcoolice. Utilizarea regulată în doze mici reduce nivelul colesterolului din sânge, îmbunătățește funcțiile de protecție ale corpului, are un efect benefic asupra activității sistemului cardiovascular și a sistemului digestiv.
- Culoare: roșu-granat cu nuanțe violete
- Aromă: fructe roșii coapte, minerale și condimente, alături de o notă plăcută de prune
- Gust: neted, rotund, caracterizat prin prospețime și echilibru, tanini expresivi și structurați
- Temperatura de servire: +10°C …+12°C
- Prilej: vinul ce crează o adevarată atmosferă de sărbătoare
- Recomandări gastronomice: mâncăruri din carne, vânat și cașcaval
Procesul de fabricație diferă de tehnologia de producere a vinurilor obișnuite numai prin faptul că, în stadiul final, alcoolul este extras folosind temperaturi scăzute într-un vid profund. Această tehnologie permite păstrarea în vin a tuturor proprietăților organoleptice originale și oligoelementelor utile.