Strugurii sunt recoltaţi manual, iar producerea vinului se realizează folosind tehnici vinificare clasice și echipamente moderne, de ultimă generaţie.
Macerarea pe boștină și fermentaţia are loc pentru 20 de zile în căzi din lemn de stejar.
În timpul fermentării, toate eforturile sunt orientate spre a optimiza extracția aromelor tuturor soiurilor de struguri incluse în cupaj, în scopul obținerii acelei structuri unice specifice acestui vin. Procesul de vinificație continuă cu o perioadă de 10-12 luni de maturare în baricuri de 225 litri, urmat de o lungă perioadă de învechire de cel puțin doi ani, în butoaie mari din lemn de stejar de Krasnodar. Acest lucru permite obținerea unui vin elegant și echilibrat.
Vizual: roşu rubiniu intens, cu reflexii purpurii.
Olfactiv: buchetul este intens, bogat, cu arome de mure și fructe, la care se adaugă nuanțe de ciocolată, boabe de cafea, lemn dulce și marochin.
Gustativ: echilibrat, structurat, cu taninuri puternice, gust intens și complex și un post-gust rafinat, prelung, de prune și mure.