Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Vin rosu - Maluri de Prut, Feteasca neagra & Rara neagra, sec, 2017

      Vin rosu - Maluri de Prut, Feteasca neagra & Rara neagra, sec, 2017

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Tip Produs:
      Vin
      Culoare:
      Rosu
      Soi:
      Feteasca Neagra, Rara Neagra
      Tip:
      An:
      2017
      Capacitate:
      750 ml
      Țara de origine:
      Republica Moldova
      Cod de bare:
      4840472018556
      Descriere

      Acest vin reunește tot ce este mai bun de pe ambele maluri ale Prutului. Culese cu dragoste, soiurile autohtone Fetească Neagră și Rară Neagră s-au reunit într-un vin memorabil care să ne reaminească de strămoși, istorie și cultură.

      "Maluri de Prut" îmbină două soiuri autohtone, care au dat naștere unui vin cu un caracter puternic, dar în același timp, foarte fin. Maturat timp de șase luni în barrique de stejar francez, vinul prezintă o culoare roșu intens cu nuanțe rubinii. Se distinge prin aroma fină predominantă de fructe de pădure și stafide, urmat de accente de vanilie. Gustul bogat, plin de vigoare îmbină armonios notele de vișină și prune uscate, trecând într-un postgust prelung și echilibrat.

      Servire: 18 - 20 °C

      Asocieri gastronomice: carne de vită sau porc și preparate din carne de miel la grătar.

      Fondat în 1827, Chateau Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Amplasat în microzona Purcari, în vecinătatea râului Nistru și a Mării Negre, Chateau-ul este recunoscut prin vinurile sale excepționale, care au adunat pe parcursul secolelor distincții de aur și onoruri regale.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.