- VOLUM ALCOOL: 14%
- ZAHARURI REDUCĂTOARE: 5,3 g/l
- ACIDITATE TOTALĂ: 6,15 g/l
- TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
- EXPOZIȚIA: sudică
- ALTITUDINE: 200-300 m
- DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar
- CANALE VÂNZARE VIZATE: exclusiv HoReCa și magazine specializate
- TEMPERATURĂ DE SERVIRE: 16-18 °C
- NOTE DE DEGUSTARE: Baricata 16 luni, aceasta Fetească Neagră ofera note de prune uscate ușor afumate, cireșe negre, vișine mature, mure, afine și coacăze negre. Aromele din nas nu se termină și evoluează spre frunză de tutun, ciocolată și condimente ca piper verde, scorțișoară și ienibahar.
Pe final se întoarce cireașa amară lăsând o senzație de fructuozitate pe papile.
RECOMANDĂRI CULINARE: Recomandam sa fie servit alaturi de preparate din carne rosie, branzeturi sau gratar.