Recoltare manuală la maturitate tehnologică, 180-190 gr/l zahăr. Jumătatea strugurilor au fost presați ciorchine întregi iar cealaltă jumătate dezbrobonit, după care fermentația vinului de bază s-a decurs în rezervoare de inox la temperatură controlată. Tirajarea și îmbutelierea: 2015 mai. Maturarea în sticlă: min. 20 luni la temperatură de 15 C. Data degorjării: trim I., 2017.
Culoare somonie strălucitoare și fructuozitate intensivă sunt caracteristicile de bază al acestui spumant, la care se adaugă perlajul fin și un mousse persistent care învelește și mângîie papilele gustative intensificând aromele vioaie de zmeură și frag proaspăt și cele de brioșă provenind din maturarea îndelungată în sticlă. Efervescența la fel ca și aromele pline de fructe tipice soiului Pinot Noir, persistă până la postgust, unde apar și notele minerale caracteristice vinurior din zona Carastelec. Elegant, proaspăt, cremos de la cap la coadă. Un rosé cu care se deschide cu bucurie orice eveniment. Spumant vinificat 100% din Pinot Noir.