Bine ai venit in lumea emotiilor!
Despre ce este vorba? Despre bucurie si tristete, despre frica sau furie, despre surpriza si plictiseala, despre uimire sau dezgust... nu mai putin de 12 emotii care ti se prezinta prin acest joc.
“Provocarea emotiilor” – editia a 2-a – o aventura in care ne jucam cu emotiile. Logica, interactiune, invatare – acestea sunt doar cateva dintre abilitatile pe care le poti dobandi parcurgand acest minunat joc. Primul care ghiceste emotiile alese de celalalt castiga jocul.
Se adreseaza atat copiilor cu varsta peste 7 ani, cat si adultilor.
Cuprinde 2 planse, 2 carioci, 24 de cartonase mobile si o carte care contine instructiuni, prezentare a 12 emotii si exercitii amuzante pentru fiecare dintre acestea.
“Provocarea emotiilor”- editia a II-a se joaca in 2 jucatori. Fiecare primeste o plansa de joc, un marker si un set de cartonase cu 12 emotii/stari emotionale – bucurie, iubire, mandrie, relaxare, uimire, plictiseala, extenuare, dezgust, frica, furie, vina, tristete.
Castigi jocul daca reusesti sa ghicesti primul toate cele trei cartonase cu emotii pe care adversarul tau le-a ales si le tine in buzunarul emotiilor. Pentru a reusi sa identificati emotiile, aveti dreptul la o intrebare, atat tu cat si adversarul. La intrebare se raspunde prin Da sau Nu.
“Provocarea emotiilor” este o activitate in care ghicesti emotiile, te juci, le inveti. Contine si o carticica unde autorii au vorbit despre emotiile cuprinse in joc si au oferit multe alte exercitii amuzante pe care sa le faceti in familie.
Si, acum este timpul pentru distractie! Joaca-te cu ele, fii cel mai bun in jocul emotiillor.
Accepti provocarea?
Despre autor:
Familia Panisoara (Diandra Maria, Georgeta si Ion-Ovidiu) a incercat prin acest joc distractiv sa ofere si o alta perspectiva oamenilor, sa ii faca sa inteleaga importanta emotiilor.
Ion‑Ovidiu Panisoara este profesor doctor la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, director al Departamentului de Formare a Profesorilor si conducator de doctorat in domeniul stiinte ale educatiei.
Din 2012 scrie si carti pentru copii (cu fundament psihopedagogic), inspirat fiind de fiica sa, Diandra: “Povestile Diandrei” si “Emotiile de la teorie la poezie”. De asemenea, este autor si coautor al unor board game‑uri educative: “Provocarea emotiilor” si “Emotijovia: Jocul emotiilor”.
Georgeta Panisoara este conferentiar universitar doctor abilitat in Departamentul de Psihologie, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti. Este doctor in psihologie din 2006, conduce doctorate din 2016. Autor de jocuri educationale (“Provocarea emotiilor”, “Personality Game”).
2 x planse (dimensiuni format A4);
2 x carioca;
2 x buzunarul emotiilor (dimensiuni 12 x 5 cm);
24 x cartonase mobile (dimensiuni 4 x 25 cm);
20 pagini – regulament (dimensiuni format A5).