Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      101 eseuri care iti vor schimba modul de a gandi

      101 eseuri care iti vor schimba modul de a gandi

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2023
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      560
      Colectie:
      Traducatori:
      Titlu Original:
      101 Essays That Will Change The Way You Think
      ISBN:
      9786064315724
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm | 600g
      Descriere

      Brianna Wiest, autoarea bestsellerului Tu ești muntele, este foarte apreciată pentru eseurile ei motivaționale, care îmbină într-un mod accesibil psihologia și filozofia. Volumul de față reunește texte inedite și articole publicate online, citite de milioane de oameni din întreaga lume.


      Pentru Brianna, cea mai importantă întrebare este: cum dobândim fericirea? Ca să găsim răspunsul, ne propune o multitudine de teme de reflecție ce ne vor ajuta să stabilim mai întâi care sunt scopurile vieții noastre și cum le putem îndeplini.

      Una dintre ideile de bază ale cărții este că trecutul nu reprezintă o realitate bine determinată, ci o suită de amintiri mereu schimbătoare. Această perspectivă ne ajută să privim experiențele dureroase care ne-au marcat viața nu ca pe obstacole, ci ca pe mijloace pentru a obține fericirea.

      Cartea Briannei Wiest este un antidot pentru anxietate: în loc să te ferească de cele mai mari temeri ale tale, te încurajează să le explorezi și să le folosești pentru a te dezvolta. Analizându-ți gândurile, vei dobândi obiceiuri mentale care îți vor aduce un profund sentiment de împlinire. -- Blinkist
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.