Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      30 Teste de antrenament pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana clasa a VIII-a

      30 Teste de antrenament pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana clasa a VIII-a

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2021
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      180
      Materie Scolara:
      Limba si literatura romana
      ISBN:
      9786063617744
      Dimensiuni: l: 21cm | H: 28cm
      Descriere

      Prezenta lucrare se adreseaza elevilor de clasa a VIII-a, care vor sustine examenul de Evaluare Nationala, spre intampinarea unor eventuale dificultati in exersarea subiectelor propriu-zise. Conceputa in concordanta cu programa pentru examen in vigoare, lucrarea cuprinde 30 de teste de antrenament, structurate in conformitate cu modelul publicat de catre Ministerul Educatiei.

      Itemii creati pentru fiecare subiect sunt diversi, cuprinzand cat mai mult din cerintele posibile pentru proba scrisa la Limba si literatura romana. Textele literare propuse in modele apartin liricului, epicului si dramaticului, fiind de interes pentru elevii de clasa a VIII-a, potrivit particularitatilor de varsta ale acestora.

      Fiecare dintre cele 30 de teste de antrenament este urmat de un barem detaliat si conceput conform modelului oferit de catre Ministerul Educatiei, astfel incat elevul sa poata realiza autoevaluarea eficienta si corecta. De asemenea, lucrarea cuprinde si o parte introductiva, cu recomandari generale privind abordarea subiectelor de Limba si literatura romana.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.