Login / Înregistrare
ÎN GRABĂ? FOLOSEȘTE:

sau email

Utilizator nou

Ai pierdut parola?
Produse 
Produse 
  • 
      Login
      Librării
      Login
      Coșul tău
      Total RON Finalizare comandăComandă
      x
      
      Nu aveți produse în coș.
      Finalizare comandăComandă
      • carturesti.ro
      • Adevarul din farfurie
      „Adevarul din farfurie”  în librăriile Cărturești
      Indisponibil în .
      Puțintică răbdare...
      Unde ne găsești
      Adevarul din farfurie
      Adevarul din farfurie

      Adevarul din farfurie

      Cu ce ne hranim si cum ne afecteaza viata
      Dan Cristian Vodnar
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Fitness si dieta, Familie, sanatate
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2025
      Editura:
      Bookzone
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      336
      ISBN:
      9786303054452
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      Adaugă în wishlist

      Cumpărat des împreună cu:
      Dumbrava minunata
      Mihail Sadoveanu
      login
      Cand esti fericit, loveste primul
      Tatiana Tibuleac
      login
      Alchemised
      SenLinYu
      login
      Pacienta tacuta
      Alex Michaelides
      login
      S-ar putea să-ți placă și:
      Stiinta cu sare si piper
      Dan Cristian Vodnar
      login
      Revolutia alimentara si sanatatea inimii
      Gheorghe Cerin
      login
      Lupta contra timpului
      David Della Morte Canosci
      login
      Apa care te vindeca
      Claudia Benea
      login
      Descriere

      Mănânci plastic fără să știi – aproximativ 5 grame pe săptămână. Miliarde de microbi îți locuiesc intestinul și îți pot influența fericirea. Sună a scenariu SF? Este realitatea științifică.

      Sursa de adevăr din farfuria ta.

      Prof. dr. Dan C. Vodnar, doctor în biotehnologie și în top 2% cei mai citați cercetători din lume, explică cum hrana ne influențează sănătatea, mintea și viitorul.

      Rezumat Adevarul din farfurie - Prof. dr. Dan C. Vodnar
      Într-o lume plină de diete la modă și informații contradictorii, această carte îți oferă claritate. Prof. dr. Dan Vodnar, specialist în gastronomie moleculară, îți arată, cu explicații clare, fundamentate pe cercetări solide, ce se întâmplă în corpul tău de fiecare dată când alegi un aliment.
      Cartea explorează subiecte de ultimă oră: de la legătura subtilă dintre microbiomul intestinal și fericire, la microplasticele ascunse în hrana noastră de zi cu zi, până la provocările alimentelor viitorului. Fie că demontează mituri nutriționale, fie că explică știința din spatele dietelor moderne, autorul reușește să ofere atât perspective informate și accesibile, cât și soluții practice pentru a-ți proteja sănătatea. Vei înțelege mai bine pericolele zahărului, ale alimentelor ultraprocesate, dar și ce rol au apa, fibrele, probioticele sau tehnicile de gătit corecte.
      Nu este o carte de rețete, nici o recomandare de dietă rigidă. Este o resursă care îți dă puterea să faci alegeri sănătoase, echilibrate și conștiente – pentru energie, longevitate și o relație mai bună cu hrana de zi cu zi.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      • Termeni & condiții
      • Politică Cookie-uri
      • ANPC
      © Carturesti 2025 | ® Conținut cu drepturi protejate
      Personalizează