Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Adrian Ghenie. Darwin's Room

      Adrian Ghenie. Darwin's Room

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2015
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      128
      Traducatori:
      ISBN:
      2000000031309
      Dimensiuni: l: 24cm | H: 29cm
      Descriere

      Albumul Adrian Ghenie – Darwin's Room este prima publicație româneasca dedicată lui Adrian Ghenie, unul dintre cei mai apreciați artiști români contemporani, reunind reproduceri de calitate ale lucrărilor prezentate la Bienala de Artă de la Veneția, texte critice, interviuri și extrase din presa internațională.
      Volumul, co-editat de Mihai Pop și Corina Șuteu, însoțește proiectul care reprezintă România la cea de-a 56-a ediție a Bienalei de Artă de la Veneția (9 mai–22 noiembrie 2015; curator: Mihai Pop, arhitect: Attila Kim).

      „Cufundat în istorie europeană, Adrian Ghenie contopește pictura abstractă cu figurativul, raționalul cu iraționalul.“ (Scott Reyburn, The New York Times)

      „În lucrările sale, Ghenie își demonstrează abilitatea în arta compoziției și pasiunea pentru efectele vizuale ale materiei. [...] Cunoaște foarte bine resursele ascunse în aglomerarea formelor, în gesturile care întind culori și desfigurează parțial chipurile. dimpotrivă, știe și cum să pretindă că e un realist minuțios – prea minuțios ca să nu ne dăm repede seama că spectacolul său de iluzionism conține capcane și trucuri.“ (Philippe Dagen, Le Monde)

      Contributori: Horea Avram, Philippe Van Cauteren, Daria Ghiu, Lóránd Hegyi, Attila Kim, Magda Radu, Luiza Vasiliu

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.