Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Alfabetul
      Alfabetul
      Alfabetul
      Alfabetul

      Alfabetul

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      2-4 ani, 4-6 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2017
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      32
      ISBN:
      9786068248363
      Dimensiuni: l: 17cm | H: 23cm
      Descriere

      Conține activități de scriere a literelor mari de tipar, de identificare a sunetelor care intră în componența cuvintelor literelor mici de tipar și de recunoaștere a literelor mici de tipar.

      Acest caiet face parte din colecția „Activități de zi cu zi”, care urmărește dezvoltarea copilului de-a lungul „copilăriei mijlocii”, în perioada dintre 3 ani și 6 ani. În această etapă a evoluției sale, jocul trebuie să fie activitatea principală – iar sarcinile propuse în caiete nu se abat de la acest principiu. Învățarea va deveni, astfel, o plăcere! Cartea cu activități îl va ajuta pe copil să își exerseze cititul, să își dezvolte limbajul, să cunoască literele și să scrie.

      Activități de zi cu zi este o colecție pentru preșcolari care încurajează exersarea zilnică a cunoștințelor într-un mod ludic. Cele zece titluri urmăresc dezvoltarea copilului de-a lungul „copilăriei mijlocii”, în perioada dintre 3 și 6 ani. În această etapă a evoluției sale, jocul trebuie să fie activitatea principală – iar sarcinile propuse în caiete nu se abat de la acest principiu. Învățarea va deveni, astfel, o plăcere!


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.