Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Analiza si diagnosticul echilibrului financiar

      Analiza si diagnosticul echilibrului financiar

      Studiu empiric - industria HoReCa
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2022
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      196
      ISBN:
      9786062613921
      Dimensiuni: l: 16cm | H: 23cm
      Descriere

      Mediul economic actual este caracterizat in permanența de un anumit grad de incertitudine, astfel incat cererea din partea utilizatorilor externi pentru informații privind echilibrul financiar și valoarea unei entitați economice cu scop lucrativ este in continua creștere. O situație financiara sanatoasa se caracterizeaza prin capacitatea managementului financiar al unei entitați economice de a menține un nivel corespunzator al lichiditații și solvabilitații, in scopul reducerii gradului de indatorare și implicit riscului de insolvabilitate. Acesta este considerentul pentru care una dintre preocuparile fundamentale ale managerului financiar este controlul asupra echilibrului financiar al societații. Pentru a aprecia starea de echilibru financiar a unei entitați, este necesar sa existe mai multe echilibre parțiale, precum: echilibrul intre fondul de rulment și necesarul de fond de rulment; echilibrul lichiditații; echilibrul solvabilitații; echilibrul raportului creanțe-datorii curente; echilibrul venituri-cheltuieli, etc. Lucrarea prezinta o analiza diagnostic a echilibrului financiar in scopul de a identifica punctele forte, punctele slabe, oportunitațile și riscurile cu care se confrunta entitațile economice romanești care activeaza in domeniul HoReCa.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.