Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Anthos
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2024
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Serie:
      Volum Din Serie:
      1
      ISBN:
      9786069590256
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Robert Walsh poartă în inimă o hotărâre de fier. Rănile trecutului său îl împing să răspundă răului care sălășluiește în adâncurile puterii. În fața lui se află Albert Walsh, bântuit de lăcomie și lipsit de scrupule, un om care nu se dă în lături de la nimic pentru a-și atinge scopurile, chiar dacă asta înseamnă să calce peste cadavre.


      Lângă Robert se află Amalia Smith, singura femeie care a reușit să-i facă inima să-i bată cu putere.


      Totul însă ia o întorsătură neașteptată când în scenă apare Jake Carter, un detectiv inteligent care are nu doar o legătură specială cu Amalia, dar joaca un rol important și în viața lui Robert


      În această lume unde adevărul se ascunde mereu sub o mască, Robert se confruntă cu cel mai dramatic test al existenței sale. Va reuși oare să se desprindă de lanțurile ascunse ale predestinării și să-și croiască propriul drum, sau va fi înghițit de umbrele care se întind amenințător asupra viitorului său și al Amaliei? Destinul este un ceasornicar iscusit, iar ticăitul său implacabil nu așteaptă pe nimeni.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.