Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Antologie de texte esentiale pentru istoria gastronomiei romanesti

      Antologie de texte esentiale pentru istoria gastronomiei romanesti

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2019
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      244
      Colectie:
      ISBN:
      2000000912653
      Dimensiuni: l: 13.5cm | H: 21cm
      Descriere

      Pana de curand, nici vorba nu era despre o gastronomie identitara romaneasca, necum despre o istorie a acesteia. Identitatea gastronomica a romanilor a fost adeseori denigrata (chiar terfelita, as spune) de insisi reprezentantii ei (nume mari ale bucatariei romanesti contemporane) pana recent, cand trend-ul s-a schimbat aproape brusc - si nu fara influenta noilor tendinte gastronomice occidentale: revigorarea slow-cooking-ului, glocalizarea, directivele UE privitoare la cultivarea identitatii culinare, eforturile - incununate de succes - ale unor tari (Franta, Mexic) ce si-au inscris gastronomia nationala in Lista UNESCO a Patrimoniului Cultural Imaterial etc.

      Cristina Elena Andrei

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.