Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Antologie de texte esentiale pentru istoria gastronomiei romanesti

      Antologie de texte esentiale pentru istoria gastronomiei romanesti

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2019
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      244
      Colectie:
      ISBN:
      2000000912653
      Dimensiuni: l: 13.5cm | H: 21cm
      Descriere

      Pana de curand, nici vorba nu era despre o gastronomie identitara romaneasca, necum despre o istorie a acesteia. Identitatea gastronomica a romanilor a fost adeseori denigrata (chiar terfelita, as spune) de insisi reprezentantii ei (nume mari ale bucatariei romanesti contemporane) pana recent, cand trend-ul s-a schimbat aproape brusc - si nu fara influenta noilor tendinte gastronomice occidentale: revigorarea slow-cooking-ului, glocalizarea, directivele UE privitoare la cultivarea identitatii culinare, eforturile - incununate de succes - ale unor tari (Franta, Mexic) ce si-au inscris gastronomia nationala in Lista UNESCO a Patrimoniului Cultural Imaterial etc.

      Cristina Elena Andrei

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.