Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Arte vizuale si abilitati practice pentru clasa a III-a

      Arte vizuale si abilitati practice pentru clasa a III-a

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2015
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      104
      Materie Scolara:
      Arte vizuale
      ISBN:
      9786065747593
      Dimensiuni: l: 30cm | H: 20cm
      Descriere

      Este un suport aplicativ necesar elevilor şi cadrelor didactice, care pune în valoare aspecte specifice limbajului vizual din mai multe domenii artistice.

      Cartea oferă elevilor modele şi îndrumări detaliate pentru realizarea unor lucrări de pictură, desen/ grafică, modelaj, colaje cu materiale decorative din natură, textile sau refolosibile, obiecte miniaturale de vestimentaţie, bijuterii şi multe alte lucrări care valorifică şi dezvoltă simultan priceperi, deprinderi, abilităţi ale elevilor. Realizarea manuală a unor astfel de lucrări se bazează pe activităţi tip – joc şi stimulează învăţarea activă, iar lucrările realizate de elevi constituie şi elemente de evaluare continuă.

      Deosebit de atractivă, prin stilul original de prezentare, cu o structură imagistică deosebit de captivantă, cartea este un îndrumător care propune personalizarea demersului didactic şi stimulează implicarea activă şi creativă, atât a elevilor, cât şi a profesorilor şi contribuie la educarea elevilor în spiritul competenţei de sensibilizare şi exprimare culturală.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.