Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Atingeri de vanilie
      Atingeri de vanilie

      Atingeri de vanilie

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2021
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      432
      ISBN:
      9786069505755
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Chinuită de un trecut traumatizant și o relație toxică cu mama ei, rebela și ireverentioasa Ela și-a găsit liniștea și stabilitatea într-un job „călduț” de corporatistă. Noul CEO, Max, strică totul când schimbă regulile și o aduce să lucreze aproape de el.

      Pornind de la un joc de atracție aparent nevinovat, cei doi se trezesc prinși într-o poveste de iubire viscerală, pasională și epuizantă, în care fiecare reprezintă pentru celălalt eliberarea de propriul trecut și de traume.

      Scoțând la iveală frica de prejudecăți și nevoia dureroasă de a fi iubiți, Atingeri de vanilie, spune povestea a doi îndrăgostiți care nu au dreptul la fericire împreună și ne lasă cu o întrebare: „Câte bariere poate sparge un simplu sentiment?


      Îl priveam din ușa băii cum își scotea tacticos hainele. Ale mele erau de mult pe jos, în dormitor. Încă de când mă amenințase, în primul mesaj de răspuns.

      În urmă cu 5 minute, îmi scrisese din nou, să îi deschid ușa. Andy și Daria plecaseră, dar m-aș fi dus goală la ușă și dacă ei ar mai fi fost in apartament.

      Odată intrat în casă, Max m-a sărutat fugar pe gât, înainte să își înfigă cu lăcomie mâinile în carnea generoasă a fundului meu. Cu mâna pe fesele mele dezgolite, m-a condus spre dormitor. Ajunsă acolo, am vrut să mă așez pe pat, dar m-a împins spre baie și mi-a cerut pe ton apăsat să rămân acolo. Deși am defilat de multe ori goală prin fața lui în ultimele luni, de data asta privirea lui făcea să se înroșească carnea pe mine în locuri neașteptate.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.