Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Atlasul ilustrat al lumii pentru copii

      Atlasul ilustrat al lumii pentru copii

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      6-8 ani, 8-10 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2020
      Editura:
      Tip copertă:
      Hardcover
      Nr Pag:
      80
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067937404
      Dimensiuni: l: 23.5cm | H: 30cm
      Descriere

      Atlasul de față, conceput special pentru copii, reprezintă suportul cartografic ideal pentru cei care vor descopere într-un mod original fascinantă lume în care trăim, în toată complexitatea ei.

      Caracterul inovator al acestei cărți, care constituie în același timp și un util instrument de lucru pentru elevi, constă în faptul numeroasele hărți facilitează înțelegerea și fixarea informațiilor importante, astfel:

      - hărțile continentelor sunt prezentate atât din punct de vedere politic, cât și fizic, cele din urmă fiind îmbogățite cu aspecte tematice: de la principalele resurse de subsol și activitățile economice specifice (industria, cultura plantelor, creșterea animalelor, turismul) până la fauna predominantă;

      - hărțile țărilor sunt prezentate individual sau grupate pe regiuni, fiecare pagină dublă-deschisă conținând totodată ilustrații și explicații - localizate pe hartă sau complementare acesteia -, locuri și obiective de interes, curiozități etc.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.