Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Auditul resurselor umane
      Auditul resurselor umane
      Auditul resurselor umane

      Auditul resurselor umane

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2011
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      290
      ISBN:
      9789737095190
      Dimensiuni: l: 17cm | H: 24cm
      Descriere

      Lucrarea de față tratează acest domeniu relativ nou, subliniind faptul că unul dintre cele mai importante argumente prin intermediul căruia poate fi justificată dezvoltarea auditului de resurse umane ca domeniu de cercetare științifică și aplicativă îl reprezintă identificarea unor noi modalități, mai eficiente de conducere și administrare a resurselor umane, în vederea obținerii de către companii a avantajului competitiv.

      Abordarea auditului de resurse umane, ca disciplină de studiu, prezintă o importanță majoră deoarece implică măsuri de mentenanță și îmbunătățire continuă a strategiilor, practicilor și politicilor de resurse umane, aceasta cu atât mai mult, cu cât domeniul auditului resurselor umane a ridicat și ridică numeroase probleme sau diverse aspecte teoretico-metodologice și normative de audit, care nu au fost încă suficient explicate sau lămurite pe deplin. Din acest punct de vedere, lucrarea poate constitui o bază de plecare pentru cercetări ulterioare, prin dezvoltarea unor aspecte prezentate sau prin abordarea altora noi.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.