Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Aventurile domnului Walker

      Aventurile domnului Walker

      Un catel de companie cu spirit de aventura
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      4-6 ani, 6-8 ani, 8-10 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2022
      Tip copertă:
      Hardcover
      Nr Pag:
      200
      Ilustrator:
      ISBN:
      5948495005665
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 21cm
      Descriere

      Această carte conține povești încântătoare, inspirate din viața reală a Domnului Walker, un Câine Ambasador Însoțitor, pentru care hotelul Park Hyatt Melbourne înseamnă acasă. Poveștile frumos ilustrate urmăresc experiențele Domnului Walker pe măsură ce învață să interacționeze atât cu noua sa familie, cât și cu diferiții oaspeți pe care îi întâlnește.

      Într-o minunată zi de toamnă, Domnul Walker sosește la cel mai mare hotel din orașul Melbourne. Deși la început totul pare nesigur, încântătorul labrador este hotărât să înceapă cu dreptul. Și nu are cum să fie altfel, când îl așteaptă cele mai surprinzătoare aventuri. Jess Black este o scriitoare de cărți pentru copii de origine australiană. A scris peste treizeci de cărți de ficțiune pentru copii și două cărți ilustrate, „Dansul lunii” și „Curajoasa australiancă”. Jess este autoarea seriei Paznicului Cristalelor și a seriei Ghidul Cățeilor Lăbuțele Australia și coautor al seriei de succes Aventurile Vieții în sălbăticie și al seriei RSPCA Poveștile Animalelor.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.