Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Bacalaureat - Fizica. 100 variante (Enunturi si rezolvari)

      Bacalaureat - Fizica. 100 variante (Enunturi si rezolvari)

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2017
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      377
      ISBN:
      9789737992567
      Descriere

      Bacalaureatul, propus de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin Serviciul National de Evaluare si Examinare, se desfasoara in conditiile in care in anul 2009 au fost publice 100 de variante a cate 3 subiecte din care voi, elevii aveati, la examen, de rezolvat una singura. Structura subiectelor si gradul de dificultate nu ridica probleme deosebite.

      Pentru a veni in sprijinul vostru, avand in vedere ca programa pentru bacalaureat nu s-a schimbat, am reeditat acest ghid practic de rezolvare a celor 100 de variante de subiecte publicate de Minister. Ghidul cuprinde variantele rezolvate pentru: Optica, Mecanica, Producerea si utilizarea curentului continuu si Notiuni de termodimanica.

      Ghidul nostru se adreseaza in primul rand elevilor, dar, in egala masura profesorilor, constituind un util instrument de lucru, oferind modele de rezolvare a subiectelor.

      Recomandam elevilor sa-si insuseasca mai intai continutul manualului alternativ dupa care studiaza la clasa, apoi sa rezolve variantele propuse, avand astfel posibilitatea de autoevaluare.

      Cu convingerea ca procurarea ghidului practic de rezolvare a variantelor de subiecte pentru bacalaureat va poate asigura deplina reusita in confruntarea care va asteapta, va uram: Mult succes!

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.