Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Business Storytelling

      Business Storytelling

      Un ghid pentru creatorii de continut
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2021
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      240
      ISBN:
      9786069511503
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Să fii creator de conținut e o meserie grea. Dacă ai pus mâna pe cartea asta cu intenția să înveți lucruri care să te ajute să faci o carieră în domeniu, vreau să te rog să te mai gândești puțin. Ești sigur, sigur?

      Pentru că să fii creator de conținut nu înseamnă doar să pui unul după altul cuvintele potrivite care să vândă ceva. Este o dovadă de responsabilitate combinată cu un excelent simț al strategiei, susținut permanent cu tehnici de negociator încercat. O să se lase cu răni adânci, pentru că ești mereu în mijlocul bătăliei și ai de împăcat atât de multe nevoi, încât n-ai cum să scapi neatins. Partea bună este că ești veșnic expus la informații noi și, dacă vrei să mergi mai departe, n-ai de ales decât să înveți din fiecare experiență.

      Ești convins că vrei să faci asta? Perfect, atunci pune mâna pe carte, ia-ți la îndemână un marker (s-ar putea să-ți fie de folos) și purcede. Unul câte unul, o să aduni în trusa personală instrumentele care să te ajute să potrivești strategia, o să găsești cel puțin o metodă care să te scoată din necaz atunci când pare că te-a părăsit definitiv inspirația și o să poți să transformi vulnerabilitățile în avantaje.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.