Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Caderea unui imperiu

      Caderea unui imperiu

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2024
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Serie:
      Volum Din Serie:
      2
      ISBN:
      9786069590263
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      După ce miza și pețitorii sunt lăsați deoparte, regele și pionul se odihnesc în aceeași cutie de lemn. Așa sunt jocurile de putere: nemiloase, impredictibile, luptate pe fronturi unde dominația se ciocnește cu afecțiunea.


      Pentru ea, Amalia, se pot declanșa războaie ce răsună prin veacuri. Pentru iubire, se pot nărui ziduri și se pot prăbuși civilizații întregi. Când secretele îngropate vor ieși la lumină, vor fi suficiente să dărâme imperii, iar când acele adevăruri vor fi rostite, vor avea puterea de a desființa o istorie însângerată de sacrificiile celor nevinovați.


      Totul însă ia o întorsătură neașteptată când în scenă apare Jake Carter, un detectiv inteligent care are nu doar o legătură specială cu Amalia, dar joaca un rol important și în viața lui Robert.


      "Tic-tac", îi bate timpul în urechi lui Robert Walsh, "fiecare secundă care trece nu e doar un moment pierdut pentru tine, ci și o lovitură împotriva Amaliei Smith. Ceea ce nu ai anticipat este că destinul va juca împotriva ta, punându-te în fața unei alegeri cruciale. Ai două vieți de salvat și timpul pentru ambele se scurge simultan. Tic-tac, Robert Walsh! Pe cine vei alege să protejezi? Legăturile de sânge sau puterea iubirii?"

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.