Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Caietul inteligent. Literatura. Limba Romana. Comunicare. Semestrul II - clasa a VII-a

      Caietul inteligent. Literatura. Limba Romana. Comunicare. Semestrul II - clasa a VII-a

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2015
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      200
      Materie Scolara:
      Limba si literatura romana
      ISBN:
      9786067101706
      Dimensiuni: l: 20cm | H: 27cm
      Descriere

      Seria Caietelor inteligente isi propune sa ofere celor interesati - elevi si profesori, deopotriva - cateva metode si instrumente de evaluare utile in practica scolara curenta. Acestea au fost proiectate in conformitate cu Programa pentru clasele V-VIII si au avut constant in vedere formarea unui "tanar cu o cultura comunicationala si literara de baza, capabil sa inteleaga lumea, sa comunice si sa interactioneze cu semenii, sa-si utilizeze in mod eficient si creativ capacitatile proprii pentru rezolvarea unor probleme concrete din viata cotidiana, sa poata continua in orice faza a existentei sale procesul de invatare, sa fie sensibil Ia frumosul din natura si la cel creat de om".


      Lucrarile nu-si propun sa inlocuiasca manualele, ci sa le completeze cu aplicatii variate, avand diferite grade de dificultate, pentru a da astfel posibilitatea elevilor sa-si demonstreze, intr-un mod placut, abilitatile si competentele dobandite la clasa. Toate aceste aplicatii au fost proiectate urmand cu rigurozitate Competentele specifice ale Programei scolare si il pun pe elev in situatii mereu noi, menite sa-i solicite gandirea si creativitatea.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.