Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Calatorie la Shamballa
      Calatorie la Shamballa

      Calatorie la Shamballa

      Un pelerinaj catre sine…
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2023
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      250
      ISBN:
      9786069550588
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Mesajul Maeștrilor realizați către umanitate

      De mii de ani, Tradițiile din Orient și Occident vorbesc despre un tărâm al ființelor realizate, situat undeva în Himalaya sau în deșertul Gobi.
      Pâna acum s-a scris putin despre acest loc de unde se spune că au luat naștere toate marile mișcări spirituale și toate transformările de pe planetă.


      Grație practicării proiecției conștiintei – sau călătoriei astrale – A. si D. Meurois-Givaudan au fost chemați să pătrundă în acest “Castel al Graal-ului” al umanității, pe care unii îl numesc Shamballa, Shangri-la, sau Împărăția Părintelui loan. Ceea ce au adus cu ei din această experiență constituie materialul acestei cărți excepționale, care invită cititorul la o surprinzătoare călătorie interioară.
      Prin date foarte concrete care abordează în special revenirea lui Christos sau a Maitreya, a pământului gol pe dinăuntru și a civilizațiilor galactice, fiecare va putea extrage din ea elementele unei adevărate treziri a conștiinței, pentru o altă dimensiune a Ființei angajate în cucerirea unei logici solare.
      Citită de milioane de persoane, scrisă în zorii unei ere a mutațiilor, această carte, prin actualitatea sa, constituie în același timp o mărturie vie și un apel urgent la eliberarea Omului în om.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.