Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Cambridge Flyers Test

      Cambridge Flyers Test

      Totul pentru pregatirea testului Flyers
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2020
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      64
      Colectie:
      ISBN:
      9786069101353
      Dimensiuni: l: 20cm | H: 27cm
      Descriere

      Cambridge Flyers Test este al treilea nivel de examen propus de Cambridge elevilor care invata engleza in scoala primara sau la inceputul gimnaziului. El atesta faptul ca elevul stapaneste bazele limbii si stie sa o utilizeze in situatiile vietii cotidiene. Se poate desfasura sub forma tiparita sau informatica. Atestand nivelul A2, el certifica cele patru competente lingvistice intre sectiuni: intelegerea orala (Listening), intelegerea si exprimarea scrisa (Reading & Writing) si exprimarea orala (Speaking).
      Acest caiet, conceput special pentru pregatirea testului Flyers, iti va permite sa faci progrese in dezvoltarea acestor competente si sa te familiarizezi cu exercitiile prezentate la examen. Pentru o pregatire optima, iti recomandam sa exersezi pentru cele patru competente facand exercitii specifice fiecarui capitol, apoi sa te antrenezi in conditii reale de examen cu testul complet, cronometrandu-te.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.