Login / Înregistrare
ÎN GRABĂ? FOLOSEȘTE:

sau email

Utilizator nou

Ai pierdut parola?
Produse 
Produse 
  • 
      Login
      Librării
      Login
      Coșul tău
      Total RON Finalizare comandăComandă
      x
      
      Nu aveți produse în coș.
      Finalizare comandăComandă
      • carturesti.ro
      • Carpatia. Retete romanesti reinterpretate
      „Carpatia. Retete romanesti reinterpretate”  în librăriile Cărturești
      Indisponibil în .
      Puțintică răbdare...
      Unde ne găsești
      Carpatia. Retete romanesti reinterpretate
      Carpatia. Retete romanesti reinterpretate

      Carpatia. Retete romanesti reinterpretate

      Irina Georgescu
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Culinare
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2025
      Editura:
      Litera
      Tip copertă:
      Hardcover
      Nr Pag:
      224
      Traducatori:
      Elena Arhire
      ISBN:
      9786303554778
      Dimensiuni: l: 19.5cm | H: 24.5cm | 2.5000cm
      Adaugă în coș
      Adaugă în wishlist

      Cumpărat des împreună cu:
      Sarut-mana pentru masa (Volumele I & II)
      Adriana Sohodoleanu, Cosmin Dragomir
      login
      Marea carte de bucate romanesti
      Maria Cristea Soimu
      login
      Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. Toate retetele
      Radu Anton Roman
      login
      Leurda. Allium ursinum
      Anca Corduban, Mona Petre, Simona Grosmann
      login
      S-ar putea să-ți placă și:
      Carpathia
      Irina Georgescu
      login
      Tava
      Irina Georgescu
      login
      Danube
      Irina Georgescu
      login
      Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an. Din fructe si plante de sezon
      Roy Ekins
      login
      Descriere
      Carpatia ne invită să redescoperim bucătăria unică, îndrăzneață și delicioasă a României: un amestec surprinzător și neașteptat al influențelor sale diverse. Un adevărat creuzet cultural, caracterul său este înrădăcinat într-o sumedenie de tradiții, de la cele grecești, turcești și slave din sud și est, până la cele austriece, maghiare și saxone, din nord și vest. De la vinete coapte la grătar, bulz și fasole bătută, până la borș savuros, pilaf aromat, dovlecei umpluți, plăcinte și deserturi în stil vienez, această carte este o celebrare a unei tradiții gastronomice care nu se teme niciodată să combine gusturile!

      Însoțită de ilustrații de-ți lasă gura apă, cartea va purta cititorul într-o călătorie culinară în inima României, explorându-i istoria și peisajul prin tradițiile și mâncarea sa.

      IRINA GEORGESCU este o autoare de cărți de bucate din București stabilită în Marea Britanie, ale cărei cărți reflectă gastronomia și cultura est-europeană. Eforturile i-au fost răsplătite prin premii internaționale, Irina fiind singura româncă din lume care a primit prestigiosul premiu James Beard din Statele Unite, pentru promovarea gastronomiei românești în cartea Tava: Eastern European Baking and Desserts from Romania & Beyond (2022).


      Scrie articole tematice în publicații internaționale, inclusiv National Geographic Traveller, Forbes, The New York Times, The Washington Post, Epicurious, The Guardian, The Independent, și promovează totodată bucătăria românească la BBC și Channel 4. Carpatia a fost aleasă „Cea mai bună carte internațională de bucate” de către Guild of Food Writers în Marea Britanie și a primit premiul Silver Feather din partea Academiei Culinare din Germania în 2021. Ultima ei carte publicată este Danube. Recipes and Stories from Eastern Europe (2025).

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      • Termeni & condiții
      • Politică Cookie-uri
      • ANPC
      © Carturesti 2025 | ® Conținut cu drepturi protejate
      Personalizează