Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Ce sa faci, ce sa spui, ce sa scrii

      Ce sa faci, ce sa spui, ce sa scrii

      Pentru a aduce inapoi pe cineva care te-a parasit
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2023
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      254
      ISBN:
      9786069579909
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Această carte este un ghid complet al strategiei de aducere înapoi a persoanei iubite atunci când aceasta dintr-un motiv sau altul te-a părăsit. Ea a fost declarata Best Seller de către platforma de vânzări ETSY.

      Vei găsi 37 de capitole (în 248 de pagini) ce acopera toate etapele despărțirii, cu un plan clar și detaliat de reatragere a fostului partener, cu exemple de mesaje text ce trebuie utilizate în comunicarea cu acesta pentru a-l determina sa revină în relație și să considere că nu își doreste o viață fără tine.

      Oricât de puțin ți-ar veni a crede, recuperarea unui fost iubit ori unei foste iubite care te-a părăsit are foarte mult de a face cu știința a ce să faci, ce să spui și ce să scrii. De aceea îți vin în ajutor cu această carte. Poți răsturna orice situație prin felul în care conduci comunicarea începând din acest moment.

      Din cartea de față, vei învăța nu doar cum să recuperezi persoana care te-a părăsit, însă vei afla și ce greșeli tactice ai comis în trecut și care au determinat această persoană să își dorească o viață fără tine. De asemenea, vei afla și ce anume trebuie să faci pentru a nu risca să pierzi din nou persoana iubită.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.