Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Cele 4 lentile ale inovatiei

      Cele 4 lentile ale inovatiei

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2018
      Tip copertă:
      Paperback
      ISBN:
      9786069133378
      Dimensiuni: l: 20cm | H: 13cm
      Descriere

      ÎNVAȚĂ FORMULA POTRIVITĂ PENTRU A ADUCE CREATIVITATE ÎN COMPANIA TA


      Te-ai întrebat vreodată de unde vin ideile mari, revoluționare? Cum reușesc inovatorii să intuiască oportunitățile pentru a transforma o industrie, oportunități pe care toți ceilalți nu le observă?


      Contrar opiniei comune, inovația nu este o artă mistică interzisă muritorilor de rând. Cele patru lentile ale inovației ne demonstrează că acest mit răspândit este fals și că inovația este ceva metodic și sistematic pe care oricine o poate obține.



      Întrebându-se cum au ajuns la ideile lor revoluționare cei mari inovatorii ai lumii – Steve Jobs, Richard Branson, Jeff Bezos, și mulți alții – autorul Rowan Gibson identifică patru perspective-cheie care te vor ajuta să descoperi oportunități ascunse și să devii un deschizător de drumuri:

      • Contestând ortodoxiile — Ce-ar fi dacă regulile din domeniul, piața sau industria ta sunt depășite, nu mai sunt necesare, sau sunt pur și simplu greșite?
      • Valorificând tendințele — Care sunt schimbările și discontinuitățile care îți vor da energia necesară, acum și în viitor, pentru a face un salt important înainte?
      •Canalizând resursele — Cum poți rearanja abilitățile și bunurile deja existente în combinații noi care să le depășească valoarea pe care ar avea-o luate separat?
      • Înțelegând nevoile — Care sunt nevoile nesatisfăcute și frustrările pe care ceilalți le ignoră?

      Cu un design full-color unic, exemple care îți dau de gândit și o secțiune cu cei 8 pași pentru a ajunge să faci o descoperire, Cele 4 lentile ale inovației te va învăța cum să trezești geniul creator și să faci inovațiile radicale în afaceri o realitate obișnuită în compania ta.



      „Rowan Gibson a făcut o treabă excelentă cu „dezasamblarea” procesului de inovație.

      — Philip Kotler, profesor emerit de marketing internațional la Catedra S.C. Johnson a Kellogg School of Management, Northwestern University

      „Este o lucrare excelentă pentru specialiștii și pentru organizațiile care caută să facă din inovație o parte a ADN-ului lor.”
      — Camille Mirshokrai, director general al Leadership Development și asociat la Accenture

      „Cele 4 lentile ale inovației a lui Rowan Gibson te va inspira să gândești la scară mare, să privești cu alți ochi provocările cu care te confrunți și să acționezi cu îndrăzneală pentru a schimba lumea.”
      — Robert B. Tucker, autorul cărții Driving Growth Through Innovation
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.