Login / Înregistrare
ÎN GRABĂ? FOLOSEȘTE:

sau email

Utilizator nou

Ai pierdut parola?
Produse 
Produse 
  • 
      Login
      Librării
      Login
      Coșul tău
      Total RON Finalizare comandăComandă
      x
      
      Nu aveți produse în coș.
      Finalizare comandăComandă
      • carturesti.ro
      • China
      „China”  în librăriile Cărturești
      Indisponibil în .
      Puțintică răbdare...
      Unde ne găsești
      China
      China
      China
      China
      China
      China
      China
      China

      China

      The Cookbook
      Kei Lum Chan, Diora Fong Chan
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Culinare
      Limba:
      Engleza
      Data publicării:
      2025
      Editura:
      Phaidon
      Tip copertă:
      Hardcover
      Nr Pag:
      720
      ISBN:
      9781838669225
      Dimensiuni: l: 19cm | H: 28cm | 5.5cm | 2100g
      Adaugă în coș
      Adaugă în wishlist

      Cumpărat des împreună cu:
      The Science of Flavour
      Stuart Farrimond
      login
      Aperitivo
      login
      A Little of What You Fancy
      Dee Omole
      login
      The Missing Ingredient
      Jemmy Linford
      login
      S-ar putea să-ți placă și:
      5-Minute Japanese Noodles Cookbook
      Etsuko Ichise
      login
      Something from Nothing
      Alison Roman
      login
      Beyond Korean
      Aaron Huh
      login
      20-Minute Low-Cal Kitchen Bangers
      Alex Hughes
      login
      Descriere

      'China The Cookbook is a magnificent insight into the history of Chinese cuisine. I will treasure it in my collection and it will be no doubt be used as valuable reference for many years to come.' – Ken Hom OBE, chef, author, and global broadcaster

      The definitive cookbook bible of the world’s most popular and oldest cuisine.

      Now available with a new lush red cover with gilt edging, China: The Cookbook presents more than 650 recipes for delicious and authentic Chinese dishes for the home kitchen, meticulously collected by two of the country’s bestselling cookbook writers.

      From popular staples such as Sweet and Sour Spare Ribs and Dim Sum, to lesser-known regional classics including Fujian Fried Rice and Jiangsu’s Drunken Chicken, this authoritative book showcases the culinary diversity of the world’s richest and oldest cuisines with recipes from the eight major regions and twelve minor regions and additional selected recipes from star chefs from around the world.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      • Termeni & condiții
      • Politică Cookie-uri
      • ANPC
      © Carturesti 2025 | ® Conținut cu drepturi protejate
      Personalizează