Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Codul civil adnotat cu doctrina si jurisprudenta

      Codul civil adnotat cu doctrina si jurisprudenta

      Art. 1-952
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2021
      Tip copertă:
      Hardcover
      Nr Pag:
      1672
      Volum Din Serie:
      1
      ISBN:
      9786063908965
      Dimensiuni: l: 16cm | H: 23cm
      Descriere

      Lucrarea Codul civil adnotat cu doctrină şi jurisprudență, concepută în trei volume, își propune să contribuie la o cunoaștere aprofundată și la o aplicare unitară a dispozițiilor Codului civil. Prezentul volum s-a realizat prin valorificarea unei ample jurisprudențe (atât a jurisprudenței naționale, cât și a Curții Europene a Drepturilor Omului și a Curții de Justiție a Uniunii Europene), având rolul de a asigura o explicitare a normelor legale.
      Prezenta lucrare cuprinde o selecție riguroasă a celor mai relevante soluții jurisprudențiale menite a sublinia tendințele de interpretare a dispozițiilor actualului Cod civil, fiind prezentate inclusiv hotărâri judecătorești recente. Totodată, lucrarea cuprinde numeroase extrase din doctrina de specialitate prin care se propun anumite modalități de interpretare și de aplicare a dispozițiilor actualului Cod civil.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.