Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Codul fiscal cu Norme si Codul de procedura fiscala

      Codul fiscal cu Norme si Codul de procedura fiscala

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2019
      Nr Pag:
      696
      Colectie:
      ISBN:
      9786063903038
      Dimensiuni: l: 15cm | H: 23cm
      Descriere

      De la intrarea in vigoare, cele doua noi Coduri – Codul fiscal si Codul de procedura fiscala – au suferit numeroase si importante modificari (inclusiv in aceasta prima jumatate a anului 2019), prezenta lucrare (tiparita pe hartie alba de calitate superioara) oferind utilizatorilor textul consolidat al Codurilor, precum si al normelor metodologice de aplicare a Codului fiscal.

      Pentru a facilita utilizarea acestui instrument de lucru, normele metodologice au fost introduse direct in textul Codului, sub articolele (sau alineatele) aferente.
      De asemenea, au fost introduse in text si referinte legislative, dispozitii conexe, varii precizari utile.

      Lucrarea Codul fiscal cu Norme si Codul de procedura fiscala: 2019 se adreseaza, astfel, practicienilor, teoreticienilor si studentilor, economistilor, contabililor, auditorilor financiari si consultantilor fiscali, functionarilor angajati in institutii de profil, tuturor celor interesati de finante si fiscalitate, dar si publicului larg.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.