Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Comunicare in limba romana. Clasa a II-a. Caiet de lucru

      Comunicare in limba romana. Clasa a II-a. Caiet de lucru

      Exercitii de comunicare, de vocabular, de lectura, notiuni teoretice
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      8-10 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2020
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      92
      Materie Scolara:
      Limba si literatura romana
      ISBN:
      9786067682700
      Descriere

      Acest auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale, conform Anexei la Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018, privind aprobarea auxiliarelor didactice din invatamantul preuniversitar.
      Acest auxiliar este un instrument complet si necesar pentru elevul de clasa a II-a, continand suficiente exercitii pentru fixarea si aprofundarea cunostintelor la limba romana. In plus, la fiecare lectie sunt oferite notiuni de teorie, explicate pe intelesul copiilor, si modele de rezolvare a exercitiilor.
      Totul este construit gradual, de la simplu la complex, cu grade de dificultate diferite, astfel ca orice elev are ce lucra: atat cel care face aprofundare, cat si cel care vrea performanta, care doreste dezvoltarea creativitatii sau se pregateste pentru concursurile scolare.
      Auxiliarul abordeaza toate continuturile din noua programa pentru clasa a II-a, incluzand si notiuni teoretice si exercitii aplicative legate de textul nonliterar/informativ, biletul, afisul, cartea si revista clasei.
      De asemenea, au fost explicate o multime de noi ortograme (unele dintre ele sunt optionale, invatatorul avand de unde alege).
      Speram ca prezentul auxiliar, prin abordarea completa a temelor din noua programa, sa fie util elevilor si cadrelor didactice, indiferent de manualul pe care lucreaza la clasa.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.