Cum se explica faptul ca unele persoane au o multime de idei, gandesc diferit, ies din tipare, detesta rutina, se ocupa de mai multe lucruri simultan, sunt inzestrate cu un deosebit simt al umorului, dar in acelasi timp sufera ca nu seamana cu cei din jur si ca fac totul diferit fata de ceilalti? De ce se simt – si de cele mai multe ori chiar sunt – respinse de anturaj, in conditiile in care viseaza la o lume armonioasa, incearca sa fie utile si vor sa faca parte din proiecte din care toti sa aiba de castigat?
Cel mai probabil ca fac parte din categoria „creierelor drepte“: cu o minte hiperactiva, atipici, inovatori, intuitivi, hipersensibili, sunt diferiti de cei care isi folosesc mai ales emisfera stanga a creierului si care sunt mai lenti, mai analitici si se bazeaza mai mult pe logica. In ciuda talentelor cu care sunt inzestrati, de foarte multe ori dau gres in mediile profesionale unde exista reguli si proceduri, dar si ierarhii bine stabilite.
Te regasesti in descrierea de mai sus? Cartea de fata te va ajuta sa intelegi cum functionezi, sa iti gestionezi optim cariera, relatiile cu cei din jur si, mai ales, sa fii apreciat la adevarata ta valoare. Un capitol special este dedicat psihologilor, managerilor si directorilor de resurse umane, care vor invata astfel cum sa atraga, sa integreze si sa valorifice potentialul acestor profiluri deosebit de creative si inventive.
Creierul drept in tara creierelor stangi
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicării:
2020
Editura:
Tip copertă:
Paperback
Nr Pag:
216
Colectie:
ISBN:
9786068560922
Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm