Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Cristiano Ronaldo

      Cristiano Ronaldo

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2023
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      330
      ISBN:
      9789975773331
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      PESTE 800 GOLURI MARCATE ȘI DEȚINĂTOR A 32 DE TROFEE CÂȘTIGĂTOR A CINCI BALOANE DE AUR


      Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, un vis pe care l-a urmărit încă de la vârsta de doar 12 ani atunci când a plecat din Madeira la Sporting Lisabona.


      Nu a trecut mult până când a bătut la ușă cele mai mari cluburi din Europa, dar Manchester United a câștigat cursa pentru semnătura sa. Sub tutela lui Sir Alex Ferguson, Ronaldo a devenit fotbalistul și sportivul complet, câștigând trei campionate și Champions League.


      Apoi a devenit cel mai mare „galáctico” dintre toți când s-a transferat la Real Madrid pentru o sumă record. Cu toate acestea, a îndurat o relație dificilă cu managerii, colegii de echipă și fanii.Și-a încheiat evoluția la Real cu 451 goluri în 438 de meciuri.


      Tricoul numărul 7 al lui Ronaldo de la Manchester United și Real Madrid au fost printre cele mai bine vândute tricouri la nivel mondial. În 2018, în doar 24 de ore de la lansarea tricoului său cu numărul 7 de la Juventus, peste 520 000 de exemplare au fost vândute, generând într-o singură zi vânzări de 62,4 milioane de dolari.


      Jurnalistul Guillem Balagué oferă o relatare definitivă a ceea ce l-a făcut pe Ronaldo jucătorul și omul care este astăzi.


      Pentru mine, Cristiano Ronaldo este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. A dovedit aceasta în trei campionate diferite. -- Roberto Baggio


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.