Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Culegere de Limba si Literatura Romana. clasa a III a

      Culegere de Limba si Literatura Romana. clasa a III a

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2016
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      124
      Materie Scolara:
      Limba si literatura romana
      ISBN:
      9786069400630
      Dimensiuni: l: 20cm | H: 26cm
      Descriere

      AVIZAT de M.E.N. conform Ordinului nr. 3022/08.01.2018

      Culegerea de faţă este adaptată programei şcolare în vigoare pentru clasa a III-a. Varietatea de exerciţii pe care o cuprinde cartea face din aceasta un auxiliar care vine în sprijinul elevilor, dar şi al profesorilor.
      Cartea cuprinde capitole variate şi îmbină literatura cu partea de gramatică a limbii române. Este esenţial să formăm la copii noţiuni noi gramaticale, să-i familiarizăm cu părţi de vorbire şi să formăm la aceştia o vorbire corectă. Acest efort este inutil dacă nu le aplicăm în limba literară. Lucrarea este o invitaţie către creativitate. Prin exerciţiile oferite în culegere, am încercat să deschidem noi orizonturi către stimularea limbajului creativ. Dezvoltarea limbajului corect gramatical, al cursivităţii sale, este unul din obiectivele majore ale învâţământului primar.
      Culegerea conţine şi elemente de teorie literară. Prin varietatea exerciţiilor sale, elevii vor învăţa să construiască texte literare corecte, să facă diferenţa între un text nonliterar şi unul literar. De asemenea, vor face primii paşi catre caracterizarea personajelor din lecturile parcurse.
      Toate aceste aplicaţii pe care le regăsiţi în carte vin în ajutorul dezvoltării gândirii, a imaginaţiei copilului şi a stimulării creativităţii în planuri diferite. Elevii trebuie să înţeleagă că gramatica şi literatura sunt componente ale limbii române şi nu se exclud una pe cealaltă.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.