Login / Înregistrare
ÎN GRABĂ? FOLOSEȘTE:

sau email

Utilizator nou

Ai pierdut parola?
Produse 
Produse 
  • 
      Login
      Librării
      Login
      Coșul tău
      Total RON Finalizare comandăComandă
      x
      
      Nu aveți produse în coș.
      Finalizare comandăComandă
      • carturesti.ro
      • Cultura sfeclei
      „Cultura sfeclei”  în librăriile Cărturești
      Indisponibil în .
      Puțintică răbdare...
      Unde ne găsești
      Cultura sfeclei

      Cultura sfeclei

      Marius Constantinescu
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Agricultura, Casa, gradina, familie
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2013
      Editura:
      M.A.S.T
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      110
      ISBN:
      9786066490276
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      Adaugă în wishlist

      Cumpărat des împreună cu:
      Ghidul complet al plantelor medicinale si al bolilor pe care le vindeca
      David Hoffmann
      login
      Anatomia ciclismului
      Shannon Sovndal
      login
      Cultura legumelor din grupa verzei
      Victor Popescu, Roxana Zavoianu
      login
      Cultura lucernei si a trifoiului
      Departamentul de Agrotehnica MAST
      login
      S-ar putea să-ți placă și:
      Profil. Poveste. Personaj.
      Marius Constantinescu
      login
      Cultura plantelor pentru ulei
      Marius Constantinescu, Gheorghe Sinulescu
      login
      Cafe gourmand
      Marius Constantinescu
      login
      Iti place opera?
      Marius Constantinescu
      login
      Descriere

      Consumul mondial de zahar este asigurat in proportie covarsitoare de trestia de zahar si de sfecla de zahar. Daca trestia de zahar care detine suprematia, nu intalneste conditii prielnice de dezvoltare oriunde pe glob, sfecla de zahar detine un areal favorizant extrem de extins atat in emisfera nordica cat si in cea sudica. In perspectiva din ce in ce mai conturata,a cresterii cererii de biocarburanti la nivel mondial,sfecla de zahar detine avantajul suficientei unei tehnologii extrem de simple in vederea obtinerii de alcool etilic(folosit direct drept combustibil). Cresterea cererii de biocarburanti va atrage dupa sine extinderea suprafetelor cultivate cu sfecla.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      • Termeni & condiții
      • Politică Cookie-uri
      • ANPC
      © Carturesti 2025 | ® Conținut cu drepturi protejate
      Personalizează