CUPRINS:
INTRODUCERE
CAPITOLUL I - TOMATELE
1.1.Importanţa alimentară, terapeutică şi economică
1.2.Originea şi aria de răspândire
1.3.Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
1.4.Exigenţe ecologice
1.5.Soiuri şi hibrizi
1.6.Tehnologia culturii tomatelor
1.6.1.Tehnologia culturii tomatelor în câmp
1.6.2.Cultura tomatelor în solarii
1.6.3.Tehnologia culturii tomatelor în sere
1.6.4.Tehnologia culturii tomatelor în răsadniţe
1.7.Tehnologia producerii seminţelor
de tomate
CAPITOLUL II - ARDEIUL
2.1. Importanţa alimentară, terapeutică şi economică
2.2.Originea şi aria de răspândire
2.3.Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
2.4.Exigenţe ecologice
2.5.Soiuri şi hibrizi
2.6.Tehnologia culturii ardeiului
2.6.1.Tehnologia culturii ardeiului în câmp
2.6.2.Cultura ardeiului în solarii
2.6.3.Cultura ardeiului în sere
2.6.4.Tehnologia culturii ardeiului în răsadniţe
2.7.Tehnologia producerii seminţelor de ardei
CAPITOLUL III - VINETELE
3.1.Importanţa alimentară, terapeutică şi economică
3.2.Originea şi aria de răspândire
3.3.Particularităţile botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
3.4.Exigenţe ecologice
3.5.Soiuri şi hibrizi
3.6.Tehnologia culturii vinetelor
3.6.1.Tehnologia culturii vinetelor în câmp
3.6.2.Tehnologia culturii vinetelor în solarii
3.6.3.Tehnologia culturii vinetelor în sere
3.6.4.Cultura vinetelor în răsadniţe
3.7. Tehnologia producerii seminţelor de vinete
CAPITOLUL IV- PĂPĂLĂUL
4.1.Origine şi răspândire
4.2.Particularităţi botanice şi biologice.
4.3.Exigenţe ecologice
4.4.Cultivare
4.5.Tehnologia culturii