Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Cum sa dobandim rabdarea

      Cum sa dobandim rabdarea

      Sfintii Parinti si marii stareti ai Bisericii despre rabdarea necazurilor vietii
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2015
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      104
      ISBN:
      9786068633077
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Atunci când răbdăm nedreptăți și vătămări din partea oamenilor să luăm aminte la Îm­­pă­ratul nostru Hristos şi la desăvârşirea credinţei noastre şi să socotim că răbdăm pentru virtute şi pentru El. Răbdarea Împăratului față de noi să ne facă răbdători cu aproapele. ­De vom cugeta la aceasta – așa cum spune Sfântul Ioan Gură de Aur –, toate vor fi mai uşor de purtat. Astfel, dacă cineva se laudă că a pătimit pentru cei dragi, cum dară noi să nu gustăm nici un fel de necaz, răbdând pentru Domnul, Care a pătimit pe Cruce?

      Numeroasele cugetări despre virtutea răb­dării ale Sfinţilor Părinţi şi ale marilor stareţi din vechime ori de astăzi, pe care le cuprinde această carte, ne vor ajuta, cu siguranță, nu doar să depășim mai ușor necazurile ce ne împresoară la tot pasul, ci și să conștientizăm faptul că răbdarea lucrează mai mult decât oricare altă virtute cununa mântu­i­­rii noastre.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.