Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Cum se citeste o carte
      Cum se citeste o carte

      Cum se citeste o carte

      Ghidul clasic pentru o lectura inteligenta
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2014
      Editura:
      Nr Pag:
      368
      Colectie:
      ISBN:
      9789734717255
      Dimensiuni: l: 14.7cm | H: 20.7cm
      Descriere

      Cei doi autori descriu în detaliu diferitele niveluri de lectură și cum puteți ajunge să le stăpâniți: de la citirea elementară, trecând prin răsfoirea sistematică a unei cărți și prin citirea inspectională, și până la citirea rapidă, acest ghid vă va învăța cum să clasificați și să radiografiați o carte, cum să extrageți mesajul autorului și să concepeți critica acestuia. Veți învăța de asemenea tehnici de citire adecvate pentru parcurgerea cărților practice și de beletristică, a volumelor de istorie, matematică, filosofie și științe, fie că e vorba de cele naturale sau de cele sociale.
      În plus, volumul cuprinde două anexe extrem de importante: întâi de toate o listă de lecturi esențiale și apoi o serie de teste utile pentru a vă evalua progresele în achiziționarea abilităților de lectură.

      Mortimer J. Adler (1902-2001) a fost un reputat filosof și profesor american, desfășurându-și activitatea în prestigioase instituții de învățământ din Statele Unite (Universitatea din Chicago și Universitatea Columbia din New York). A fost unul din contributorii importanți ai Encyclopaediei Britannica și inițiatorul seriei The Great Books of the Western World.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.