Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Daca traiesc

      Daca traiesc

      Cartea 3
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2021
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      352
      Colectie:
      Serie:
      ISBN:
      9786069138298
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Dacă trăiesc / If I Live de Terri Blackstock este ultimul volum din seria „Dacă fug”. Fanii thriller-ului de mare succes vor ajunge odată cu acest volum la finalul unei aventuri pline de acțiune și suspans. Iar pentru cei dintre voi care nu ați citit precedentele două volume, e bine de știut că tomul poate fi citit ca o lectură independentă fără nicio problemă, întrucât autoarea vă va ajuta să deduceți pe parcurs cele întâmplate în volumele precedente.

      Terri Blackstock este unul dintre cei mai îndrăgiți romancieri americani. Cu peste șapte milioane de cărți vândute în întreaga lume, autoarea și-a câștigat un binemeritat loc în topul New York Times al celor mai bine vânduți autori.

      Imaginația i-a fost cel mai bun prieten de la o vârstă foarte fragedă, acesta constituind și motivul pentru care, mai târziu, s-a decis pentru o carieră de scriitoare. A lansat primul ei roman la vârsta de 25 de ani, și încă de atunci s-a bucurat de succes. Deși s-a lansat și a cunoscut succesul ca autoare de romane de dragoste, ulterior avea să-și schimbe radical stilul, simțindu-se atrasă de literatura creștină. S-a gândit astfel să își creeze un stil unic, în care să combine acțiunea și suspansul cu elemente creștine. Din momentul în care și-a găsit stilul care i se potrivea, a publicat peste 30 de romane de suspans cu elemente creștine.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.