Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      De la act la performare

      De la act la performare

      Un ghid pentru performerul secolului al XXI-lea
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2023
      Tip copertă:
      Hardcover
      Nr Pag:
      376
      ISBN:
      9786063719004
      Dimensiuni: l: 17cm | H: 24cm | 930g
      Descriere

      De la Act la Performare. Un ghid pentru performerul secolului XXI este o carte care dorește să pregătească performer-ul pentru o nouă epocă. Ea este concepută și realizată de Jan Fabre, autor, om de teatru și artist vizual, activ încă din anii șaptezeci ai secolului trecut. Cartea este scrisă de Luk Van den Dries, dramaturg și cercetător în domeniul teatrului la Universitatea din Antwerp, în strânsă colaborare cu Jan Fabre și cu cei mai importanți trei performeri/profesori din Troubleyn (Annabelle Chambon, Cédric Charron și Ivana Jozič).

      Timp de zece ani au lucrat împreună la acest nou manual pentru performeri, bazat pe vasta experiență a lui Fabre ca om de teatru și coregraf. Această carte aruncă o nouă lumină asupra pregătirii fizice, mentale și vocale a performerului și, în plus, oferă o perspectivă asupra gândurilor revoluționare ale lui Fabre cu privire la teatrul contemporan.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.